Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Филтер авт.менувач за Daewoo - онлајн продавница

Филтер авт.менувач
Пазарувајте онлајн 24/7

ТОП производители

Prevarantiii luge ne plakajte za dzabeeee
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Mr. Naim, you are not our customer and you have never shopped with us, on what basis are you leaving this comment? (Original) Господине Наим вие не сте наш клиент и никогаш немате пазарувано кај нас , по кој основ го оставате овој коментар?
G
Naim Ibrahimi
Naim Ibrahimi
23 January 2023
Mnogu jasna i kompletna stranica za site avto delovi na motorni vozila, BRAVO G
Mile Manasijevski
Mile Manasijevski
18 January 2023
Одлична услуга, беспрекорно функционална веб страна. G
Ellie
Ellie
17 January 2023
Super se G
Dejan Jovanov
Dejan Jovanov
13 January 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jeton Rasimi
Jeton Rasimi
08 January 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dragi Todorovski
Dragi Todorovski
04 January 2023
vashata online prodavnica e skoro ista kako AutoDoc vo Germanija . Pozdrav golemo bravo G
Aleksandar Shambevski
Aleksandar Shambevski
03 January 2023
Retko dobra strana ,slicno na Auto Doc ! G
Goce MKD
Goce MKD
31 December 2022
Веќе 2 недели чекам да пристигне нарачката. 2 дена по нарачката бев телефонски контактиран за потврда на точниот дел според број на шасија, но сеуште немам добиено потврда дека нарачаните делови се испорачани.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Dear Gjoko, our operators have contacted you and have checked your order for wipers, but it was canceled by you because you already found them elsewhere and it is not a matter of a period of 2 weeks at all, but of 2 weekend non-working days. Sincerely, the Autocenter team (Original) Почитуван Гјоко , нашите оператори ве имаат контактирано и ви ја имаат проверено нарачката за брисачи но од ваша страна беше откажана од причина деке веќе сте ги нашле од друго место и воопшто не се работи за временски период од 2 седмици туку за 2 викенд неработни денови. Со почит тимот на Аутоцентар
G
Gjoko petrov
Gjoko petrov
23 December 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
saso Olumchev
saso Olumchev
21 December 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Nenad Nikolovski
Nenad Nikolovski
16 December 2022
Каталогот за делови лесно прегледен, филтрите во функција. Дополнителен филтер пожелен -врзан со бр.шасија, како би се избегнало грешка. Доставата ви е голем МИНУС, калкулаторот е за забава. Имено за доставен пакет до адреса со тежина под 1кг , место 90ден, наплатуваат цели 150ден !!! На ? зошто не е 90ден, одговор кај шефот .
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Dear Andon, the price for delivery of the package is 90 denars per kilogram, the rest of the charge is the postage charged by the delivery person for refund. We do not control the delivery prices and they are not within our competence, the courier service is an external service outside our company. With respect, the Auto Center team. (Original) Почитуван Андон, цената за достава на пакетот е 90 денари по килограм остатокот од наплатата е поштарината која ја наплаќа доставувачот за поврат на средствата. Ние не ги контролираме цените на доставата и не се во наша надлежност, куриерската служба е надворешна услуга вон нашата компанија. Со почит тимот на Ауто Центар.
G
Andon Л
Andon Л
06 December 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
spire popovski
spire popovski
28 November 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sluhist
sluhist
24 November 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Niko
Aleksandar Niko
24 November 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Tose Atanasov
Tose Atanasov
18 November 2022
Super bravo, odlichen tim! Poz do site! G
A Google User
A Google User
14 November 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Mise Ristovski
Mise Ristovski
12 November 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zarko Storm
Zarko Storm
05 November 2022
I had a problem with the delivery but it was resolved by the customer service which were polite and helpfull, very happy and would recomend it G
Daniel Slobodanovski
Daniel Slobodanovski
02 November 2022