Тунинг Toyota Hilux - онлајн продавница

Пазарувајте онлајн 24/7
Филтри0
Сортирање
Продукт: 3
  Филтри2ИсчистиПриложи
  Сортирање
  • Нај-евтини
  • Нај-продавани
  • Нај-скапи
  Приложи
  • Спојлер Антикрило за Toyota Hilux (2012+) AP TY51459
   Информация:
   Тойота Хайлукс
   Изработен от висококачествена пластмаса.
   Цвят на пластмасата: бежов
   Не е грундиран.
   Комплекта съдържа: Спойлер икрепежни елементи
   *Някои модели, нямат болтове и крепежни елементи и закрепването става само със силикон.
   Произход: Китай
   5063 ден. цена со ДДВ
  • Тунинг Фарови TOYOTA HILUX (2005-2011) AP SWTHL
   Информация:
   Фарове с ангелски очи, диоди за дневни светлини, лупа и мигач
   Крушки: Н1
   Ръчно регулиране
   18562 ден. цена со ДДВ
  • Прагови за Toyota Hilux (1997-2005) - с 4 врати AP ROLTHL97
   Информация:
   Тойота Хайлукс
   Висококачествена изработка от алуминии и ABS пластмаса.
   Произход: Турция
   Цената е за комплект: ляв и десен + крепежни елементи.
   18562 ден. цена со ДДВ

  ТОП производители

  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Nebi IdriZi
  Nebi IdriZi
  24 June 2022
  Ogromna blagodarnost do timot na AvtoCentar. Mk, brzi, efikasni i odlicni za sorabotka. Vi blagodaram uste ednas 🙂 G
  Aleksandar Nikolovski
  Aleksandar Nikolovski
  21 June 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Sasko Pocev
  Sasko Pocev
  10 June 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Zoran Ilievski
  Zoran Ilievski
  08 June 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Martin Ristovski
  Martin Ristovski
  07 June 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Filip Filipov
  Filip Filipov
  06 June 2022
  This guys are fast like an F-30,I ordered a piece that was imposibile to find in North Macedonia and they brought it in less then 24 hours G
  Alex Asavei
  Alex Asavei
  04 June 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Ljupco Naumovski
  Ljupco Naumovski
  31 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Vladimir Sajkov
  Vladimir Sajkov
  28 May 2022
  Преваранти. Никако нарачки од кај нив. Кај не ја испорачаа нарачката па уште и спуштаат телефон кога прашуваш за услугата
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  Господине Оливер, вашата пратка од наша страна беше испратена во понеделник на 23.05 потоа на 24.05 ве побарале од куриерската служба но не ве добиле, исто така е направен повторен обид за достава на 25.05 повторно неуспешен за на 26.05 вие ја откажете нарачката кај нас. Куриерската служба не е во наша надлежност но во нивниот регистар се впишани повиците кон вас.
  G
  Oliver Bozinovski
  Oliver Bozinovski
  26 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Stefan Shterjoski
  Stefan Shterjoski
  25 May 2022
  Mnogu zadovolen (Translated by Google) Very satisfied G
  vorname nachname
  vorname nachname
  15 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Sara Ristoska
  Sara Ristoska
  09 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  aleksandar nikolov
  aleksandar nikolov
  06 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Alex Yakimovski
  Alex Yakimovski
  03 May 2022
  Odlicna usluga, i stucna pomos za se sto e nejasno dadena na tel. Bravo za vas samo napred. Odlicni ste.🤟 (Translated by Google) Excellent service, and professional help for everything that is vaguely given on tel. Well done to you just go ahead. You are great G
  Ilija Doganski
  Ilija Doganski
  01 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  dispatch maktrans
  dispatch maktrans
  26 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Angel Kolev
  Angel Kolev
  18 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Todor V. Noshpal (Tode)
  Todor V. Noshpal (Tode)
  13 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  marjan gosevski
  marjan gosevski
  11 April 2022