Пазарувај со до -15% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -15% намаление

Достава

Пазарувајте онлајн 24/7
Цена за достава

Доставата до адреса на клиентот или до базата на ELS е за сметка на примателот.

Цената на доставата се пресметува од ELS и се плаќа по приемот.

Калкулатор ELS

Начин на достава - ELS

За нашата земја, нарачките ги доставува ELS.

Нарачките се плаќаат со откуп при испорака.

По приемот , клиентот плаќа за стоката, а ELS издава потврда за нарачка за поштенски пари, што е правно признаен документ и ја заменува фискалната сметка.

Време на испорака и враќање

Нарачката или дел од неа може да биде заменета/вратена до 14 дена без да е нарушен трговскиот вид (стоката не смее да е употребувана или монтирана и со зачуван трговски изглед и амбалажа, кутија или плик во кој е примена) придружувано со документ за набавка.

Слика канцеларија - AutoCentar.MK
Слика канцеларија - AutoCentar.MK
Слика канцеларија - AutoCentar.MK
Отвори нарачка
Нарачка №*
Телефон или E-Mail*
Следење на пратка
Бројот за следење на пратка во ELS се содржи во вашата нарачка.

Ако не можете да ја отворите вашата нарачка, ве молам поврзете се со нас преку онлајн разговор или на посочениот телефон.

Експресна достава

На фактура*
Онлајн чет
Онлајн
Телефон
Адреса

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Igor Simonoski
Igor Simonoski
20 May 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Spire Apostoloski
Spire Apostoloski
29 April 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Martin Filipovski
Martin Filipovski
25 April 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Stevo Anastasovski
Stevo Anastasovski
23 April 2024
Нарачав и платив 8 штрафови за бандажи, а добив само 6.... G
Ljube Bogdanovski
Ljube Bogdanovski
19 April 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Toni Gjorgjijeski
Toni Gjorgjijeski
19 April 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Виктор Мирчески
Виктор Мирчески
29 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Arizanov Metodija
Arizanov Metodija
24 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
Господине Ѓоко може ли да ни ја објасните оваа оценка , вие кај нас немате воопшто направено нарачка или контакт со нашите оператори.
G
Gjoko petrov
Gjoko petrov
23 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Stole Terziev
Stole Terziev
22 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
vanco madzirov
vanco madzirov
20 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goran Cvetkoski
Goran Cvetkoski
09 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Macolot 4 Fun
Macolot 4 Fun
05 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Стефан П.
Стефан П.
05 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dejan Dodevski
Dejan Dodevski
01 March 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Matej Dimkovic
Matej Dimkovic
21 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Boris Kalajdziev
Boris Kalajdziev
19 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
igor pikov
igor pikov
14 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Nikica Popovski
Nikica Popovski
03 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Sandeyed Man
Sandeyed Man
30 January 2024