Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Авто делови MAHLE - оригинални делови на достапна цена

Пазарувајте онлајн 24/7
MAHLE
Суспензија и амортизери
Суспензија и амортизери
Суспензија и амортизери
Затвори
Систем за управување
Систем за управување
Систем за управување
Затвори
Менувач
Менувач
Делови од мотор
Делови од мотор
Цилиндричен блок
Цилиндричен блок
Систем за ладење
Систем за ладење
Систем за ладење
Затвори
Филтри
Филтри
Релеј и сензори
Релеј и сензори
Систем за гориво
Систем за гориво
Електрика
Електрика
Електрика
Затвори
Компанија:
MAHLE Filtersysteme GmbH
Град:
AD Schijndel
Адреса:
P.O. Box 160
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Netherlands
Телефон:
0031/73-5495687
Fax:
0031/73-5495691
Компанија:
MAHLE Metal Leve S.A.
Град:
Limeira
Адреса:
Rodovia Eng. João Tosello, SP 147, KM 96
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Brazil
Компанија:
MAHLE Aftermarket GmbH
Град:
Stuttgart
Адреса:
Pragstr. 26-46
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Germany
Телефон:
0711/501-0
Fax:
0711/501-13111
Компанија:
MAHLE Aftermarket France SAS
Град:
Décines
Адреса:
Parc d'Activites Les Pivolles 6 Rue de Catalogne
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
France
Телефон:
0033/4-72156868
Fax:
0033/4-72156869
Компанија:
MAHLE Aftermarket Ltd.
Град:
Bilston, West Midlands
Адреса:
Springvale Avenue
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Great Britain
Телефон:
0044/845-688 5007
Fax:
0044/845-688 5009
Компанија:
MAHLE Filtersysteme GmbH
Град:
AD Schijndel
Адреса:
P.O.Box 160
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Netherlands
Телефон:
0031/73-5495687
Fax:
0031/73-5495691
Компанија:
MAHLE Aftermarket GmbH Sales Office Stockholm
Град:
Vällingby
Адреса:
Grimstagatan 1818
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Norway
Компанија:
MAHLE Filtersysteme GmbH
Град:
AD Schijndel
Адреса:
P.O.Box 160
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Netherlands
Телефон:
0031/73-5495687
Fax:
0031/73-5495691
Компанија:
MAHLE Argentina S.A.
Град:
Garin
Адреса:
Ruta Panamericana Km 37,5 Centro Industrial Garin Lote 9A
Website:
www.mahle-aftermarket.com
Држава:
Argentina

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Matej Dimkovic
Matej Dimkovic
21 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Boris Kalajdziev
Boris Kalajdziev
19 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
igor pikov
igor pikov
14 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Nikica Popovski
Nikica Popovski
03 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Sandeyed Man
Sandeyed Man
30 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Abaz Selmani
Abaz Selmani
26 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Hristijan
Hristijan
18 January 2024
На време испратено од Авроцентар,но од фирмата за достава ЕСЛ не знаеа дека пратката е во базата и ме шетаа по телефони и двапати до нивната база за на крај со мое учество да ја најдеме пратката во пакетот пред масата на вработената во базата во Илинден.Вработената тврдеше дека се пребарала и дека не е тука.Сменете си ја компанија за достава!!!!!!!
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) We apologize from our side for the bad experience with the delivery company Eco Logistics Service, but it is a completely different company and we cannot react to their service, but we will still take your advice into consideration and this bad experience will be passed on to them. (Original) Ви се извинуваме од наша страна за лошото искуство со доставувачот Еко Логистик Сервис но тоа е сосема друга компанија и ние не можеме да реагираме на нивната услуга но сепак вашиот совет ќе го земеме во обзир и ова лошо искуство ќе им биде пренесено.
G
Dragan Stojanovski
Dragan Stojanovski
12 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Pece Jovanovski
Pece Jovanovski
09 January 2024
Top G
Mirjana Lukic
Mirjana Lukic
04 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dejan Sokolovski
Dejan Sokolovski
27 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sluhist
sluhist
19 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zlatko Ilievski
Zlatko Ilievski
18 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Adnan Sali
Adnan Sali
08 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goce Jordanovski
Goce Jordanovski
29 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Bozhinovski
Aleksandar Bozhinovski
28 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ibus Logistik
Ibus Logistik
19 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goko Goko
Goko Goko
09 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jordan Smilevski
Jordan Smilevski
29 October 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sadik thaqi
sadik thaqi
29 October 2023