Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Авто делови INA - оригинални делови на достапна цена

Пазарувајте онлајн 24/7
INA
Менувач
Менувач
Каиш, ремен и пренос
Каиш, ремен и пренос
Делови од мотор
Делови од мотор
Систем за ладење
Систем за ладење
Систем за ладење
Затвори
Релеј и сензори
Релеј и сензори
Систем за гориво
Систем за гориво
Систем за гориво
Затвори
Електрика
Електрика
Електрика
Затвори
Старт систем
Старт систем

Производител на авто делови INA

INA е еден од главните брендови кои специјализираат за производство на елементи со висока прецизност, како што се тркалачки и лизгачки лежишта за машинско инженерство, линеарни водичи и моторни елементи за автомобилската индустрија.

Историјата на брендот започна во 1946 година со нејзиното основање од страна на двајцата браќа Др. Вилхелм и инже.Георг Шефлер. Во 1949 година, венецот од игла го измисли др. Георг Шефлер. Оттогаш, компанијата претрпе голем индустриски бум и ова помогна да се етаблира како лидер на пазарот. Групата Шефлер во своето портфолио има брендови како што се INA, FAG и LUK. Секојдневно се развиваат нови технолошки решенија, што значи дека годишно на пазарот се лансираат околу илјада нови производи.

INA-деловите имаат производство на затегачи, лежишта, ремени и други производи, кои се сериски инсталирани во повеќето европски брендови на автомобили. Тие снабдуваат над 60 различни индустрии со над 40.000 производи само од главните категории.

Ова е бренд што лесно можете да го изберете за вашиот автомобил ако сакате да замените комплет за ремен, пумпа за вода, затегачи или лежишта на суспензијата. Синоним за безбедност и германски квалитет без аналог.

Пумпите за вода како производ на компанијата се со докажан квалитет, бидејќи главен елемент - турбината е метал, што повеќето потрошувачи го бараат заради подобра работа при движење на течности во затворен систем.

Комплетите за ремен, кои се состојат од ремен и затегачи, се добар избор во одржувањето на автомобилот заради докажаната километража на производството. Според спецификацијата на фабриката, затегачите и ремените имаат век на траење од 60 000 км. или 3 години. Оваа промена е најважна за автомобил, бидејќи ременот претходи и ја синхронизира работата на коленестото вратило со брегастите вратила, а ролните го затегнуваат ременот за да спречат вибрации и нарушен пренос. Замена со INA затегачи, ремени и пумпа за вода ќе ви даде мир и безбедност на патот.

Лежиштата, кои компанијата ги воспостави како елемент со голема прецизност во автомобилската индустрија и другите индустрии како што се аеронаутиката и тешката индустрија, се баран избор за милиони потрошувачи.

Инсталирањето на лежиште INA во вашиот автомобил ќе биде добар избор заради квалитетот на неговата конструкција и потребната прецизност.

INA исто така користи знаење и искуство за развој и производство на други производи. Со ова тој се здоби со водечка позиција како производител на моторни компоненти.

Изборот на оваа марка со докажано потекло и историја ќе ви ја даде потребната безбедност и докажан квалитет што можете да ги обложите во вашиот автомобил.

Компанија:
Schaeffler Australia Pty. Ltd. Automotive Aftermarket
Град:
Frenchs Forest
Адреса:
Forest Centr. Business Park Lev.1 Buil.8 49 Frenchs Forest Road
Website:
www.schaeffler.com.au/aftermarket
Држава:
Australia
Телефон:
+61 2 8977 1038
Fax:
+61 2 9452 4242
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
-101, Sorocaba
Адреса:
Avenida Independência 2900 3500 Parte Éden
Website:
www.schaeffler.com.br/aftermarket
Држава:
Brazil
Телефон:
+55 15 3335-1000
Fax:
+55 15 3225-3481
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Praha 10 Strasnice
Адреса:
Prubezna 74 a
Website:
www.schaeffler.cz/aftermarket
Држава:
Czech Republic
Телефон:
02 / 67 298 601
Fax:
02 / 67 298 600
Компанија:
Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG
Град:
Langen
Адреса:
Paul-Ehrlich-Str. 21
Website:
www.schaeffler.de/aftermarket
Држава:
Germany
Телефон:
0800/1753-333
Fax:
06103/753-297
Компанија:
Schaeffler Iberia, s.l.u. División Automotive Aftermarket
Град:
San Agustín de Guadalix, Madrid
Адреса:
Ctra. Burgos - NI, Km. 31,100 Polígono Industrial Sur
Website:
www.schaeffler.es/aftermarket
Држава:
Spain
Телефон:
+34 91 658 66 84
Fax:
+34 91 658 66 81
Компанија:
INA Schaeffler France Automotive Aftermarket
Град:
Clamart
Адреса:
533, avenue du Général de Gaulle
Website:
www.schaeffler.fr/aftermarket
Држава:
France
Телефон:
+33 140 921616
Fax:
+33 140 923460
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Hereford
Адреса:
Holme Lacy Road Rotherwas
Website:
www.schaeffler.co.uk/aftermarket
Држава:
Great Britain
Телефон:
143 / 22 64 264
Fax:
143 / 22 75 146
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Hosur
Адреса:
Royakottah Road
Website:
www.schaeffler.in/aftermarket
Држава:
India
Телефон:
+91 4344 223181
Fax:
+91 4344 222296
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Mexico, D.F.
Адреса:
Av. Henry Ford No. 145, Col. Bondojito
Website:
www.schaeffler.mx/aftermarket
Држава:
Mexico
Телефон:
0155/50626010
Fax:
0155/55170906
Компанија:
INA Schaeffler Polska Sp. z o.o.
Град:
Warszawa
Адреса:
ul. Szyszkowa 35/37
Website:
www.schaeffler.pl/aftermarket
Држава:
Poland
Телефон:
+48 22 245 85 00
Fax:
022 / 878 31 64
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Buenos Aires
Адреса:
Terrero 2240
Website:
www.schaeffler.com.ar/aftermarket
Држава:
Argentina
Телефон:
+54 11 4016 1542
Fax:
+54 11 4581 4904
Компанија:
INA Schaeffler Middle East FZE
Град:
Dubai
Адреса:
Jebel Ali Free Zone Warehouse / Offices BE 06 Southside
Website:
www.schaeffler.ae/aftermarket
Држава:
United Arab Emirates
Телефон:
+971 4 8144 500
Fax:
+971 4 8144 601
Компанија:
INA Schaeffler Group USA Inc.
Град:
-9700, Valley City
Адреса:
5370 Wegman Drive
Website:
www.schaeffler.us/aftermarket
Држава:
United States of America
Телефон:
+330-273-4383
Fax:
+330-220-6529
Компанија:
INA Schaeffler Group Automotive Aftermarket
Град:
Johannesburg
Адреса:
1 End Street Ext. Corner Heidelberg Road City & Suburban
Website:
www.schaeffler.co.za/aftermarket
Држава:
South Africa
Телефон:
+27 11 2253000
Fax:
+27 11 2253099

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Proshev
Aleksandar Proshev
30 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jordanco Anastasov
Jordanco Anastasov
23 March 2023
Брзи, ефтини и услужни. G
Stojanov Stojanov
Stojanov Stojanov
06 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Blagoja Vojnovski
Blagoja Vojnovski
05 March 2023
se e ok, osven dostavata na delovi preku eko logistik... mnogu kasnat.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Thank you for the positive comment, however els are a separate company and we cannot influence the level and speed of their delivery. Sincerely, the Autocenter team. (Original) Ви благодариме на позитивниот коментар , сепак елс се посебна компанија и неможеме да влијаеме на нивото и брзината на нивната достава. Со почит тимот на Аутоцентар.
G
Zarko D
Zarko D
01 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aliti Jetmire
Aliti Jetmire
28 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
ljubomir Milosavljevski
ljubomir Milosavljevski
18 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Bojan Gorgijoski
Bojan Gorgijoski
18 February 2023
*** КОМЕНТАРОТ ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ ТЕЛЕФОНСКИ МИ БЕШЕ ПОБАРАНО ОД АВТОЦЕНТАР.МК ДА ГО ИЗБРИШАМ *** Повеќе нарачки имам - сите со некаков проблем. Направена нарачка, се јавуваат да ја потврдат, прашувам дали има се - да, има. За по два дена да ми се јават да ми кажат дека нема се, при што ми нудат заменски производ со 80% повисока цена. Повеќе нарачки за ист производ - никогаш ги нема ниту на лагер, ниту за нарачка. Тргнете ги од понуда - кога ќе имате, тогаш вратете ги. Заменуваат артикли по нарачка без известување ако нешто нема во моментот. Рок за достава за 40 километри оддалеченост - 9 дена. Се јавувам за информации околу доставата на нарачката, ми викаат дека ќе ме побараат - не се јавуваат повторно. Денес се јавувам, нарачката уште не е испратена, утре ќе ја прателе. Секоја чест, но превисоки се цените за ваков однос и огромен број на пропусти за само една нарачка. Читајте ги ривјуата - дали некаде се имаат извинето? Во сите пробуваат да се правдаат и на крај испаѓа купувачот дека е крив што нарачал од нив. Одговорот на мојот коментар е смешен.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Dear Trajce, in connection with your order, you were informed about the availability and delivery time for your order, and you yourself agreed to it, the availability of the products on our website changes at any moment because you are not the only customer who in at that moment he had ordered them and therefore you were informed that the spark plugs of that brand were not available and you were offered another one for which you also agreed on the brand and the price at which replacements were available, the prices of our items are not regulated by us but the suppliers of those brands, however, you also have an additional discount with us, and if we have been wrong so many times and our prices are too high, I don't believe that you would have been a regular customer, as you said. Sincerely, the AutoCentar.mk team (Original) Почитуван Трајче, во врска со вашата нарачка вие бевте известени за достапноста и рокот на достава за вашата нарачка при што и самите сте се согласиле за истата, достапноста на продуктите на нашиот вебсајт се менува во секој момент од причина што не сте единствен клиент кој во тој момент ги има нарачано па затоа и бевте известени дека свеќиците од тој бренд ги нема и ви се понудени на друг за кој исто така се согласивте и за брендот и за цената по која што беа достапни заменските, цените на нашите артикли не ги регулираме ние туку добавувачите на тие брендови, сепак вие кај нас имате и дополнителен попуст и доколку толку пати ви имаме згрешено и цените ни се превисоки не верувам дека ќе бевте редовен клиент како што кажавте. Со почит тимот на АутоЦентар.мк
G
Трајче Тодоровски
Трајче Тодоровски
13 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aa Bb
Aa Bb
09 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Darko Spasovski
Darko Spasovski
08 February 2023
Fer,brzi I usluzni... G
Branislav Angelovski
Branislav Angelovski
06 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dejan Djurkovski
Dejan Djurkovski
30 January 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Stole Terziev
Stole Terziev
27 January 2023
Prevarantiii luge ne plakajte za dzabeeee
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Mr. Naim, you are not our customer and you have never shopped with us, on what basis are you leaving this comment? (Original) Господине Наим вие не сте наш клиент и никогаш немате пазарувано кај нас , по кој основ го оставате овој коментар?
G
Naim Ibrahimi
Naim Ibrahimi
23 January 2023
Mnogu jasna i kompletna stranica za site avto delovi na motorni vozila, BRAVO G
Mile Manasijevski
Mile Manasijevski
18 January 2023
Одлична услуга, беспрекорно функционална веб страна. G
Ellie
Ellie
17 January 2023
Super se G
Dejan Jovanov
Dejan Jovanov
13 January 2023
Very good G
Goce LIckoski
Goce LIckoski
12 January 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jeton Rasimi
Jeton Rasimi
08 January 2023