Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Авто делови CONTINENTAL CTAM - оригинални делови на достапна цена

Пазарувајте онлајн 24/7
CONTINENTAL CTAM
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Berchem
Адреса:
Uitbreidingstraat 42-46
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Belgium
Телефон:
+32 (0)3 206 74 20
Fax:
+32 (0)3 206 74 30
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Hannover
Адреса:
Philipsbornstraße 1
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Germany
Телефон:
+49 (0)511 938-50036
Fax:
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Hannover
Адреса:
Philipsbornstraße 1
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Germany
Телефон:
+49 (0)511 938-5178
Fax:
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Hannover
Адреса:
Philipsbornstraße 1
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Germany
Телефон:
+49 (0)511 938-5231
Fax:
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Cornella - Barcelona
Адреса:
Carretera De I Hospitalet 147
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Spain
Телефон:
(+34)-93-4800-409
Fax:
(+34)-93-4800-401
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Le Chambon-Feugerolles
Адреса:
Zone Industrielle de la Silardiere
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
France
Телефон:
+33 (0) 477 101 978
Fax:
+33 (0) 477 101 977
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Wigan
Адреса:
Leigh Road
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Great Britain
Телефон:
+44 (0)1942 525500
Fax:
+44 (0)1942 524000
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Sw. Katarzyna
Адреса:
Glowna 10
Website:
www.contitech.pl
Држава:
Poland
Телефон:
+48 (0) 713011414
Fax:
+48 (0) 713011415
Компанија:
CONTINENTAL CTAM
Град:
Kista
Адреса:
Finlandsgatan 18 Box 38
Website:
www.contitech.de/aam
Држава:
Sweden
Телефон:
+46 (0)8 444 13 30
Fax:
+46 (0)8 750 55 66

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Matej Dimkovic
Matej Dimkovic
21 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Boris Kalajdziev
Boris Kalajdziev
19 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
igor pikov
igor pikov
14 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Nikica Popovski
Nikica Popovski
03 February 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Sandeyed Man
Sandeyed Man
30 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Abaz Selmani
Abaz Selmani
26 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Hristijan
Hristijan
18 January 2024
На време испратено од Авроцентар,но од фирмата за достава ЕСЛ не знаеа дека пратката е во базата и ме шетаа по телефони и двапати до нивната база за на крај со мое учество да ја најдеме пратката во пакетот пред масата на вработената во базата во Илинден.Вработената тврдеше дека се пребарала и дека не е тука.Сменете си ја компанија за достава!!!!!!!
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) We apologize from our side for the bad experience with the delivery company Eco Logistics Service, but it is a completely different company and we cannot react to their service, but we will still take your advice into consideration and this bad experience will be passed on to them. (Original) Ви се извинуваме од наша страна за лошото искуство со доставувачот Еко Логистик Сервис но тоа е сосема друга компанија и ние не можеме да реагираме на нивната услуга но сепак вашиот совет ќе го земеме во обзир и ова лошо искуство ќе им биде пренесено.
G
Dragan Stojanovski
Dragan Stojanovski
12 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Pece Jovanovski
Pece Jovanovski
09 January 2024
Top G
Mirjana Lukic
Mirjana Lukic
04 January 2024
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dejan Sokolovski
Dejan Sokolovski
27 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sluhist
sluhist
19 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zlatko Ilievski
Zlatko Ilievski
18 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Adnan Sali
Adnan Sali
08 December 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goce Jordanovski
Goce Jordanovski
29 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Bozhinovski
Aleksandar Bozhinovski
28 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ibus Logistik
Ibus Logistik
19 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goko Goko
Goko Goko
09 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jordan Smilevski
Jordan Smilevski
29 October 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sadik thaqi
sadik thaqi
29 October 2023