Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Авто делови MANN-FILTER - оригинални делови на достапна цена

Пазарувајте онлајн 24/7
MANN-FILTER
Компанија:
MANN-FILTER MANN AND HUMMEL AUSTRALIA (PTY) LTD.
Град:
Arndell Park
Адреса:
Unit 24 70 Holbeche Road
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Australia
Телефон:
+61 (2) 9621 4700
Fax:
+61 (2) 9671 6675
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL BA J.S.C. Tesanj
Град:
Tesanj
Адреса:
Bukva b.b.
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Bosnia-Herzegovina
Телефон:
+387 (32) 665 665
Fax:
+387 (32) 665 742
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL BRASIL LTDA.
Град:
Indaiatuba - SP
Адреса:
Alameda Filtros Mann 555 Caixa Postal 210
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Brazil
Телефон:
+55 (19) 3894 9400
Fax:
+55 (19) 3894 5131
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL (CZ) s.r.o.
Град:
Okrisky
Адреса:
Nová Ves 66
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Czech Republic
Телефон:
+420 (568) 898 111
Fax:
+420 (568) 898 445
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL GmbH
Град:
Ludwigsburg
Адреса:
Schwieberdinger Strasse 126
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Germany
Телефон:
+49 (7141) 98 2550
Fax:
+49 (7141) 98 2558
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL IBÉRICA,S.A.
Град:
Zaragoza
Адреса:
Plataforma Logistica PLAZA Calle Pertusa, 8
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Spain
Телефон:
+34 (976) 28 7300
Fax:
+34 (976) 28 7404
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL FRANCE S.A.S.
Град:
Laval Cédex 9
Адреса:
ZA Autoroutière Boulevard de la Communication, CS26161
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
France
Телефон:
+33 (243) 49 8000
Fax:
+33 (243) 49 2397
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL (UK) LTD.
Град:
Featherstone Wolverhampton
Адреса:
Unit C Vernon Park
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Great Britain
Телефон:
+44 (1902) 38 4062
Fax:
+44 (1902) 38 4001
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL ITALIA S.R.L.
Град:
Torino
Адреса:
Strada Del Drosso 33/8
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Italy
Телефон:
+39 (011) 3206 101
Fax:
+39 (011) 3273 949
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL GmbH, Repr. Office Iran
Град:
Tehran
Адреса:
Unit 503, No. 19, Giti Blvd. Golestan Blvd., Africa Blvd.
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Iran
Телефон:
+98 (21) 2629 0855
Fax:
+98 (21) 2629 0855
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL ARGENTINA S.A.
Град:
Buenos Aires
Адреса:
Sdor. F. Quindimil 4495 Valentin Alsina - Lanús
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Argentina
Телефон:
+54 (11) 4001 7200
Fax:
+54 (11) 4001 7292
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL Filtre San. Ltd. Sti.
Град:
Istanbul Kozyatagi
Адреса:
Halk Sok. No. 44 Pakpen Plaza Kat. 3
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
Turkey
Телефон:
+90 (216) 411 7900
Fax:
+90 (216) 411 7252
Компанија:
MANN-FILTER MANN+HUMMEL Middle East FZE
Град:
Dubai
Адреса:
1013, bldg 7WA Dubai Airport Free Zone Authority
Website:
www.mann-filter.com
Држава:
United Arab Emirates
Телефон:
+971 (4) 609 1746
Fax:
+971 (4) 609 1748

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Driton Memeti
Driton Memeti
15 May 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jovan Gjorgievski
Jovan Gjorgievski
13 May 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Srgjan Stojancov
Srgjan Stojancov
12 May 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Trajco Stojkov
Trajco Stojkov
11 May 2023
Квалитетни производи, одлична услуга. До сега никакви проблеми со Вас. Продолжете така. G
Zoran Vuchik
Zoran Vuchik
08 May 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Mitko Georgiev
Mitko Georgiev
03 May 2023
добри сте,немам коментар G
Senad Sulimanoski
Senad Sulimanoski
23 April 2023
Asortiman golem na delovi G
Vlatko Nelkovski
Vlatko Nelkovski
21 April 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zoran Sad
Zoran Sad
18 April 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ylber Jonuzi
Ylber Jonuzi
04 April 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Proshev
Aleksandar Proshev
30 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jordanco Anastasov
Jordanco Anastasov
23 March 2023
Брзи, ефтини и услужни. G
Stojanov Stojanov
Stojanov Stojanov
06 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Blagoja Vojnovski
Blagoja Vojnovski
05 March 2023
se e ok, osven dostavata na delovi preku eko logistik... mnogu kasnat.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Thank you for the positive comment, however els are a separate company and we cannot influence the level and speed of their delivery. Sincerely, the Autocenter team. (Original) Ви благодариме на позитивниот коментар , сепак елс се посебна компанија и неможеме да влијаеме на нивото и брзината на нивната достава. Со почит тимот на Аутоцентар.
G
Zarko D
Zarko D
01 March 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aliti Jetmire
Aliti Jetmire
28 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
ljubomir Milosavljevski
ljubomir Milosavljevski
18 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Bojan Gorgijoski
Bojan Gorgijoski
18 February 2023
*** КОМЕНТАРОТ ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ ТЕЛЕФОНСКИ МИ БЕШЕ ПОБАРАНО ОД АВТОЦЕНТАР.МК ДА ГО ИЗБРИШАМ *** Повеќе нарачки имам - сите со некаков проблем. Направена нарачка, се јавуваат да ја потврдат, прашувам дали има се - да, има. За по два дена да ми се јават да ми кажат дека нема се, при што ми нудат заменски производ со 80% повисока цена. Повеќе нарачки за ист производ - никогаш ги нема ниту на лагер, ниту за нарачка. Тргнете ги од понуда - кога ќе имате, тогаш вратете ги. Заменуваат артикли по нарачка без известување ако нешто нема во моментот. Рок за достава за 40 километри оддалеченост - 9 дена. Се јавувам за информации околу доставата на нарачката, ми викаат дека ќе ме побараат - не се јавуваат повторно. Денес се јавувам, нарачката уште не е испратена, утре ќе ја прателе. Секоја чест, но превисоки се цените за ваков однос и огромен број на пропусти за само една нарачка. Читајте ги ривјуата - дали некаде се имаат извинето? Во сите пробуваат да се правдаат и на крај испаѓа купувачот дека е крив што нарачал од нив. Одговорот на мојот коментар е смешен.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Dear Trajce, in connection with your order, you were informed about the availability and delivery time for your order, and you yourself agreed to it, the availability of the products on our website changes at any moment because you are not the only customer who in at that moment he had ordered them and therefore you were informed that the spark plugs of that brand were not available and you were offered another one for which you also agreed on the brand and the price at which replacements were available, the prices of our items are not regulated by us but the suppliers of those brands, however, you also have an additional discount with us, and if we have been wrong so many times and our prices are too high, I don't believe that you would have been a regular customer, as you said. Sincerely, the AutoCentar.mk team (Original) Почитуван Трајче, во врска со вашата нарачка вие бевте известени за достапноста и рокот на достава за вашата нарачка при што и самите сте се согласиле за истата, достапноста на продуктите на нашиот вебсајт се менува во секој момент од причина што не сте единствен клиент кој во тој момент ги има нарачано па затоа и бевте известени дека свеќиците од тој бренд ги нема и ви се понудени на друг за кој исто така се согласивте и за брендот и за цената по која што беа достапни заменските, цените на нашите артикли не ги регулираме ние туку добавувачите на тие брендови, сепак вие кај нас имате и дополнителен попуст и доколку толку пати ви имаме згрешено и цените ни се превисоки не верувам дека ќе бевте редовен клиент како што кажавте. Со почит тимот на АутоЦентар.мк
G
Трајче Тодоровски
Трајче Тодоровски
13 February 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aa Bb
Aa Bb
09 February 2023