Контакти - Авто делови AutoCentar.MK

Пазарувајте онлајн 24/7
Онлајн чет
Офлајн
Телефон
Адреса
 • Канцеларија AutoCentar.MK
 • Ристо Клепов 2
 • Струмица, 2400
 • АУТОЦЕНТАР ГРУП ДОО
 • ЕМБС 7448066
Работно време
 • Понеделник до петок: 09:00 - 19:00
 • Сабота: 10:00 - 16:00
 • Недела: неработен ден
Банкарска сметка
 • Уни Банка
 • Банка: Универзална Инвестициона Банка
 • Жиро сметка: 240110113935981

ТОП производители