Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Често поставувани прашања

Пазарувајте онлајн 24/7

Нови ли се продуктите, кои ги продаваме?

Сите приложени продукти во вебсајтот AutoCentar.MK се чисто нови, неупотребувани и во оргиналното пакување.


Може ли да ја заменам или вратам порачката?

Сите делови во онлајн продавницата AutoCentar.MK може да бидат заменети или вратени во законскиот рок од 14 дена.

За да биде заменет или вратен продуктот треба да не е употребуван или монтиран и со неоштетено пакување, кутијата или пликото, во кој е добиен. Во случај овие услови да не се исполнети AutoCentar.MK го задржува правото да не го прифати вратениот продукт. При враќање на продуктот, клиентото има право да побара да му биде вратен износот кој го платил или да му биде заменет со друг. Рекламации и забелешки се примаат во рок од 3 дена од приемот на стоката со уреден записник.Роба приваќаме назад само доколку е земена во рок од 14 дена. Роба која е по нарачка на купувачот од странство не подлежи на враќање или замена.

Како и кога се доставуваат порачаните продукти?


Сите пратки се испраќаат преку Карго Експрес до адреса или до база по избор на клиентот.
 Доколку продуктот го немаме на лагер, AutoCentar.MK има право да го продолжи рокот на испорака.
 За повеќе информации прочитајте на страницата: "Достава".

Како и кога се наплаќаат продуктите, кои сум ги порачал?


Плаќањето на продуктите купени од нашиот вебсајт се вршат преку Карго Експрес во моментот на подигање или преку банка.

Порачките направени од странци или за продукти кои не се на лагер се плаќаат преку кредитна картичка или преку банка на сметка на фирмата.

Може ли купените продукти да бидат вратени за рекламација?

Секој продукт може да биде рекламиран во рокот кој е даден од страна на производителот.

За ова се пополнува формулар од страна на лиценциран автосервиз, во кој е монтиран продуктот. Продуктот заедно со формуларот се испраќа кај производителот, во рок од 30 работни дена ќе добиете одговор дали рекламацијата е прифатена и дали средствата ќе ви бидат вратени или ќе се изврши замена со нов продукт.

Може ли да ја откажам порачката?

Да, порачката може да биде откажана, во случај избраниот продукт да го немаме на лагер и нашите колеги неможат да ви предложат алтернативна замена.

Издавате ли фактури?

Издаваме фактури.

Во цената на продуктите дали е вклучено и ДДВ?

Да. Цените се со вклучен ДДВ.

Онлајн чет
Офлајн
Телефон
Адреса

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Bozhinovski
Aleksandar Bozhinovski
28 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ibus Logistik
Ibus Logistik
19 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goko Goko
Goko Goko
09 November 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Jordan Smilevski
Jordan Smilevski
29 October 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
sadik thaqi
sadik thaqi
29 October 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Delco Dimitriev
Delco Dimitriev
27 September 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Angele Trajcevski
Angele Trajcevski
15 September 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Cito CR
Cito CR
14 September 2023
Презадоволен G
MKD Macedon
MKD Macedon
14 September 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ljube Trajkoski
Ljube Trajkoski
12 September 2023
Super se G
Dejan Jovanov
Dejan Jovanov
06 September 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Vlado S
Vlado S
06 September 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Goce Stefanoski (ГОЦЕ)
Goce Stefanoski (ГОЦЕ)
31 August 2023
Порачав дел за Фиат ми пуштиа погрешен дел кога ги контактирав ми рекоја дека делот неможи да го врарам. Никогаш повеќе да порачам делови од Ауто Центар.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
(Translated by Google) Dear Mende, regarding your order, you were previously warned that the part you want is without the option of return or exchange and that the order can only be carried out at your own risk (we have the whole conversation on viber conversation) and we received a confirmation for the same an answer from your side that you are sure it will fit, so we sent it to you, from our side the contract was fulfilled in its entirety and the same part with the specifications that you decided on yourself was sent to you. With respect, the Autocenter team. (Original) Почитуван Менде во врска со вашата нарачка вие бевте претходно предупредени дека делот кој што го сакате е без опција за враќање или замена и дека нарачката може да биде извршена само на ваша одговорност ( целиот разговор го имаме и на вибер конверзација ) и за истиот добивме потврден одговор од ваша страна дека сте сигурни дека ќе одговара па така и ви го испративме , од наша страна договорот беше исполнет во целост и истиот дел со спецификациите за кои што сами се одлучивте ви беше испратен.Со почит тимот на Аутоцентар.
G
Mende
Mende
22 August 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dimitar Karagunov
Dimitar Karagunov
19 August 2023
Перфектна услуга. Ви благодарам. G
Vlatko Bosnacki
Vlatko Bosnacki
11 August 2023
Super ljubezni I precizni. G
ali Muratoski
ali Muratoski
11 August 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Marko M
Marko M
05 August 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Aleksandar Celakoski
Aleksandar Celakoski
29 July 2023
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Darko Dimovski
Darko Dimovski
25 July 2023