Челен лим за сите марки автомобили по најниска цена - онлајн продавница

Челен лим
Пазарувајте онлајн 24/7

ТОП производители

Преваранти. Никако нарачки од кај нив. Кај не ја испорачаа нарачката па уште и спуштаат телефон кога прашуваш за услугата. G
Oliver Bozinovski
Oliver Bozinovski
26 May 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Stefan Shterjoski
Stefan Shterjoski
25 May 2022
Mnogu zadovolen G
vorname nachname
vorname nachname
15 May 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Sara Ristoska
Sara Ristoska
09 May 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
aleksandar nikolov
aleksandar nikolov
06 May 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Alex Yakimovski
Alex Yakimovski
03 May 2022
Odlicna usluga, i stucna pomos za se sto e nejasno dadena na tel. Bravo za vas samo napred. Odlicni ste.🤟 (Translated by Google) Excellent service, and professional help for everything that is vaguely given on tel. Well done to you just go ahead. You are great G
Ilija Doganski
Ilija Doganski
01 May 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
dispatch maktrans
dispatch maktrans
26 April 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Angel Kolev
Angel Kolev
18 April 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Todor V. Noshpal (Tode)
Todor V. Noshpal (Tode)
13 April 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
marjan gosevski
marjan gosevski
11 April 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
goran goran
goran goran
10 April 2022
Катастрофа фирма ,едно прикажуваат во реалност е друго. Лажови!! Disaster company, one price show and then two days show a higher price. Initially they accept the order and then they tell you we do not have the part. No professionals and lies !!!DISASTER!! ВЕТАР ФИРМА СТЕ!!! Со Почит! (Translated by Google) Disaster company, one show in reality is another. Liars !! Disaster company, one price show and then two days show a higher price. Initially they accept the order and then they tell you we don't have the part. No professionals and lies !!! DISASTER !! YOU ARE A WIND COMPANY !!! Sincerely!
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
Здраво Почитуван Оливер , продуктот кој беше посакуван од ваша страна во моментот не беше на залиха и беше по цена од претходен увоз, моментално продуктот е повторно на залиха но со повисока цена поради моменталната состојба на трошоци за транспорт . Во ниту еден случај не ви е побарано уплата или парични средства , ние ве известивме дека во тој момент продуктот не е достапен и во ниту еден случај вие не бевте оштетени.Со почит тимот на Autocentar.mk Hello Dear Oliver, the product that you wanted at the moment was not in stock and was at a price from a previous import, currently the product is in stock again but at a higher price due to the current state of transport costs. In no case were you asked for payment or funds, we informed you that at that time the product was not available and in no case were you damaged. Sincerely, the team of Autocentar.mk
G
Оливер
Оливер
08 April 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
agim alimetaj
agim alimetaj
17 March 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Kiril Dimeski
Kiril Dimeski
13 March 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zlatko Kotevski
Zlatko Kotevski
08 March 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Daniel Bojkovski
Daniel Bojkovski
08 March 2022
I am using AutoCentar.MK for the first time. The selection of auto parts seems very good. The website is very user-friendly and easy to navigate. G
Leonid Markaryan
Leonid Markaryan
08 March 2022
Неколку пати сум нарачувал делови, масла и филтри и до сега немало никаков проблем G
Daniel Janev
Daniel Janev
08 March 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
jakim apostolov
jakim apostolov
28 February 2022