Пазарувај со до -10% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Држач за телефон - онлајн продавница

Пазарувајте онлајн 24/7
Филтри0
Сортирање
Продукт: 14
  Филтри2ИсчистиПриложи
  Сортирање
  • Нај-евтини
  • Нај-продавани
  • Нај-скапи
  Производител
  • AP
  • EXTREME
  • ROXA
  Приложи
  • Силиконска подложка за телефон - Anti-Slip AP SLC
   Информация:
   Цената е за 1бр.
   140 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS EXTREME MMT A158 UCH000007
   Тегло
   70g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Широчина
   105mm-40mm
   Дължина на рамо
   200mm
   Приложение
   Tablet; smartphone
   Монтажни скоби
   Glass pane
   Тегло
   0,18kg
   487 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000030
   Тегло
   125g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Възможност за завиване
   360°
   Дължина на рамо
   200mm
   Широчина
   50mm-115mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-D
   Тегло
   0,16kg
   522 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000010
   Тегло
   147g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Възможност за завиване
   360°
   Дължина на рамо
   145mm
   Широчина
   40mm-105mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-C
   Тегло
   0,22kg
   591 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000082
   Тегло
   122g
   Максимален товар
   1kg
   Възможност за завиване
   360°
   Дължина на рамо
   57mm
   Широчина
   38mm-88mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   in CD player
   Модел
   TYP-I
   Тегло
   0,16kg
   695 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000073
   Тегло
   149g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Максимален товар
   3kg
   Дължина на рамо
   115mm
   Широчина
   100mm-55mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-V
   Тегло
   0,18kg
   695 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000084
   Тегло
   142g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Максимален товар
   3kg
   Възможност за завиване
   360°
   Дължина на рамо
   150mm
   Широчина
   50mm-95mm
   Приложение
   Smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-K
   Тегло
   0,18kg
   695 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000083
   Тегло
   130g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Максимален товар
   3kg
   Възможност за завиване
   360°
   Допълнителна информация
   regulation of arms spacing
   Размер на екрана
   3.5cal-6cal
   Дължина на рамо
   150mm
   Широчина
   120mm-180mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-L
   Тегло
   0,16kg
   764 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за телефон EXTREME MMT A158 UCH000070
   Тегло
   168g
   Диаметър на вендуза
   70mm
   Максимален товар
   3kg
   Възможност за завиване
   360°
   Допълнителна информация
   flexible arm
   Дължина на рамо
   310mm
   Широчина
   40mm-90mm
   Приложение
   smartphone
   Монтажни скоби
   for window
   Модел
   TYP-Z
   Тегло
   0,26kg
   1042 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS EXTREME MMT A158 UCH000013
   Тегло
   373g
   Широчина
   145mm-207mm
   Размер на екрана
   7cal-10.2cal
   Дължина на рамо
   125mm
   Приложение
   Tablet; smartphone
   Монтажни скоби
   Headrest; Glass pane
   Тегло
   0,48kg
   1493 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS EXTREME MMT A158 UCH000016
   Тегло
   300g
   Широчина
   245mm-135mm
   Максимален товар
   3kg
   Размер на екрана
   7cal-10.1cal
   Дължина на рамо
   200mm
   Приложение
   Tablet
   Монтажни скоби
   Cup holder
   Тегло
   0,43kg
   1493 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS EXTREME MMT A158 UCH000014
   Допълнителна информация
   (LV) stiprinājuma garums 53-72 cm
   Тегло
   343g
   Широчина
   145mm-207mm
   Приложение
   Tablet
   Монтажни скоби
   Between seats
   Тегло
   0,43kg
   2048 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS ROXA MMT A158 TAB CT06
   Тегло
   395g
   Възможност за завиване
   360°
   Широчина
   120mm-230mm
   Максимален товар
   3kg
   Дължина на рамо
   335mm
   Приложение
   Tablet
   Монтажни скоби
   Cup holder
   Тегло
   0,64kg
   1493 ден. цена со ДДВ
  • Стойка за таблет и GPS ROXA MMT A158 TAB CT07
   Тегло
   208g
   Диаметър на вендуза
   83mm
   Широчина
   120mm-230mm
   Дължина на рамо
   220mm
   Приложение
   Tablet
   Монтажни скоби
   Glass pane
   Тегло
   0,44kg
   1597 ден. цена со ДДВ

  ТОП производители

  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Driton Memeti
  Driton Memeti
  15 May 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Jovan Gjorgievski
  Jovan Gjorgievski
  13 May 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Srgjan Stojancov
  Srgjan Stojancov
  12 May 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Trajco Stojkov
  Trajco Stojkov
  11 May 2023
  Квалитетни производи, одлична услуга. До сега никакви проблеми со Вас. Продолжете така. G
  Zoran Vuchik
  Zoran Vuchik
  08 May 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Mitko Georgiev
  Mitko Georgiev
  03 May 2023
  добри сте,немам коментар G
  Senad Sulimanoski
  Senad Sulimanoski
  23 April 2023
  Asortiman golem na delovi G
  Vlatko Nelkovski
  Vlatko Nelkovski
  21 April 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Zoran Sad
  Zoran Sad
  18 April 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Ylber Jonuzi
  Ylber Jonuzi
  04 April 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Aleksandar Proshev
  Aleksandar Proshev
  30 March 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Jordanco Anastasov
  Jordanco Anastasov
  23 March 2023
  Брзи, ефтини и услужни. G
  Stojanov Stojanov
  Stojanov Stojanov
  06 March 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Blagoja Vojnovski
  Blagoja Vojnovski
  05 March 2023
  se e ok, osven dostavata na delovi preku eko logistik... mnogu kasnat.
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Thank you for the positive comment, however els are a separate company and we cannot influence the level and speed of their delivery. Sincerely, the Autocenter team. (Original) Ви благодариме на позитивниот коментар , сепак елс се посебна компанија и неможеме да влијаеме на нивото и брзината на нивната достава. Со почит тимот на Аутоцентар.
  G
  Zarko D
  Zarko D
  01 March 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Aliti Jetmire
  Aliti Jetmire
  28 February 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  ljubomir Milosavljevski
  ljubomir Milosavljevski
  18 February 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Bojan Gorgijoski
  Bojan Gorgijoski
  18 February 2023
  *** КОМЕНТАРОТ ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ ТЕЛЕФОНСКИ МИ БЕШЕ ПОБАРАНО ОД АВТОЦЕНТАР.МК ДА ГО ИЗБРИШАМ *** Повеќе нарачки имам - сите со некаков проблем. Направена нарачка, се јавуваат да ја потврдат, прашувам дали има се - да, има. За по два дена да ми се јават да ми кажат дека нема се, при што ми нудат заменски производ со 80% повисока цена. Повеќе нарачки за ист производ - никогаш ги нема ниту на лагер, ниту за нарачка. Тргнете ги од понуда - кога ќе имате, тогаш вратете ги. Заменуваат артикли по нарачка без известување ако нешто нема во моментот. Рок за достава за 40 километри оддалеченост - 9 дена. Се јавувам за информации околу доставата на нарачката, ми викаат дека ќе ме побараат - не се јавуваат повторно. Денес се јавувам, нарачката уште не е испратена, утре ќе ја прателе. Секоја чест, но превисоки се цените за ваков однос и огромен број на пропусти за само една нарачка. Читајте ги ривјуата - дали некаде се имаат извинето? Во сите пробуваат да се правдаат и на крај испаѓа купувачот дека е крив што нарачал од нив. Одговорот на мојот коментар е смешен.
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Dear Trajce, in connection with your order, you were informed about the availability and delivery time for your order, and you yourself agreed to it, the availability of the products on our website changes at any moment because you are not the only customer who in at that moment he had ordered them and therefore you were informed that the spark plugs of that brand were not available and you were offered another one for which you also agreed on the brand and the price at which replacements were available, the prices of our items are not regulated by us but the suppliers of those brands, however, you also have an additional discount with us, and if we have been wrong so many times and our prices are too high, I don't believe that you would have been a regular customer, as you said. Sincerely, the AutoCentar.mk team (Original) Почитуван Трајче, во врска со вашата нарачка вие бевте известени за достапноста и рокот на достава за вашата нарачка при што и самите сте се согласиле за истата, достапноста на продуктите на нашиот вебсајт се менува во секој момент од причина што не сте единствен клиент кој во тој момент ги има нарачано па затоа и бевте известени дека свеќиците од тој бренд ги нема и ви се понудени на друг за кој исто така се согласивте и за брендот и за цената по која што беа достапни заменските, цените на нашите артикли не ги регулираме ние туку добавувачите на тие брендови, сепак вие кај нас имате и дополнителен попуст и доколку толку пати ви имаме згрешено и цените ни се превисоки не верувам дека ќе бевте редовен клиент како што кажавте. Со почит тимот на АутоЦентар.мк
  G
  Трајче Тодоровски
  Трајче Тодоровски
  13 February 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Aa Bb
  Aa Bb
  09 February 2023