Пазарувај со до -10% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Ксенон сијалици H9 - онлајн продавница

Пазарувајте онлајн 24/7
Филтри0
Сортирање
Продукт: 2
  Филтри2ИсчистиПриложи
  Сортирање
  • Нај-евтини
  • Нај-продавани
  • Нај-скапи
  Приложи
  • Ксенон сијалица H11 / H8 / H9 4300K 35W AP Н84
   Информация:
   Ксенон крушка съвместима със следните обикновенни крушки: H8 / H11 / H9
   Висококачествена ксенон крушка АС, с UV- защита на стъклото.
   Гаранция: 6 месеца
   764 ден. цена со ДДВ
  • Ксенон сијалица H11 / H8 / H9 5000K 35W AP Н85
   Информация:
   Ксенон крушка съвместима със следните обикновенни крушки: H8 / H11 / H9
   Висококачествена ксенон крушка АС, с UV- защита на стъклото.
   Гаранция: 6 месеца
   764 ден. цена со ДДВ

  ТОП производители

  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Angele Trajcevski
  Angele Trajcevski
  15 September 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Osman Djitanov
  Osman Djitanov
  14 September 2023
  Презадоволен G
  MKD Macedon
  MKD Macedon
  14 September 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Ljube Trajkoski
  Ljube Trajkoski
  12 September 2023
  Super se G
  Dejan Jovanov
  Dejan Jovanov
  06 September 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Vlado S
  Vlado S
  06 September 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Goce Stefanoski (ГОЦЕ)
  Goce Stefanoski (ГОЦЕ)
  31 August 2023
  Порачав дел за Фиат ми пуштиа погрешен дел кога ги контактирав ми рекоја дека делот неможи да го врарам. Никогаш повеќе да порачам делови од Ауто Центар.
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Dear Mende, regarding your order, you were previously warned that the part you want is without the option of return or exchange and that the order can only be carried out at your own risk (we have the whole conversation on viber conversation) and we received a confirmation for the same an answer from your side that you are sure it will fit, so we sent it to you, from our side the contract was fulfilled in its entirety and the same part with the specifications that you decided on yourself was sent to you. With respect, the Autocenter team. (Original) Почитуван Менде во врска со вашата нарачка вие бевте претходно предупредени дека делот кој што го сакате е без опција за враќање или замена и дека нарачката може да биде извршена само на ваша одговорност ( целиот разговор го имаме и на вибер конверзација ) и за истиот добивме потврден одговор од ваша страна дека сте сигурни дека ќе одговара па така и ви го испративме , од наша страна договорот беше исполнет во целост и истиот дел со спецификациите за кои што сами се одлучивте ви беше испратен.Со почит тимот на Аутоцентар.
  G
  Mende
  Mende
  22 August 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Dimitar Karagunov
  Dimitar Karagunov
  19 August 2023
  Перфектна услуга. Ви благодарам. G
  Vlatko Bosnacki
  Vlatko Bosnacki
  11 August 2023
  Super ljubezni I precizni. G
  ali Muratoski
  ali Muratoski
  11 August 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Marko M
  Marko M
  05 August 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Aleksandar Celakoski
  Aleksandar Celakoski
  29 July 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Darko Dimovski
  Darko Dimovski
  25 July 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Tome Bejkovski
  Tome Bejkovski
  22 July 2023
  Lazat i ne go izpolnuvat toa sho go vetuvaat G
  MikkyxS
  MikkyxS
  21 July 2023
  Very kind with costumers and they have every reserve part for your car, i promise. If they don’t have it home, you will get it fast anyway. G
  Aleksandar Lefkov
  Aleksandar Lefkov
  18 July 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Mirkovski Zvonko
  Mirkovski Zvonko
  15 July 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Ilia Mitrev
  Ilia Mitrev
  14 July 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Alex Filipov
  Alex Filipov
  14 July 2023