Рефлектирачки елеци - онлајн продавница

Пазарувајте онлајн 24/7
Филтри0
Сортирање
Продукт: 36
  Филтри2ИсчистиПриложи
  Сортирање
  • Нај-евтини
  • Нај-продавани
  • Нај-скапи
  Производител
  • AP
  • BMW OE
  • CARFACE
  • Petex
  Приложи

  ТОП производители

  Преваранти. Никако нарачки од кај нив. Кај не ја испорачаа нарачката па уште и спуштаат телефон кога прашуваш за услугата. G
  Oliver Bozinovski
  Oliver Bozinovski
  26 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Stefan Shterjoski
  Stefan Shterjoski
  25 May 2022
  Mnogu zadovolen G
  vorname nachname
  vorname nachname
  15 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Sara Ristoska
  Sara Ristoska
  09 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  aleksandar nikolov
  aleksandar nikolov
  06 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Alex Yakimovski
  Alex Yakimovski
  03 May 2022
  Odlicna usluga, i stucna pomos za se sto e nejasno dadena na tel. Bravo za vas samo napred. Odlicni ste.🤟 (Translated by Google) Excellent service, and professional help for everything that is vaguely given on tel. Well done to you just go ahead. You are great G
  Ilija Doganski
  Ilija Doganski
  01 May 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  dispatch maktrans
  dispatch maktrans
  26 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Angel Kolev
  Angel Kolev
  18 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Todor V. Noshpal (Tode)
  Todor V. Noshpal (Tode)
  13 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  marjan gosevski
  marjan gosevski
  11 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  goran goran
  goran goran
  10 April 2022
  Катастрофа фирма ,едно прикажуваат во реалност е друго. Лажови!! Disaster company, one price show and then two days show a higher price. Initially they accept the order and then they tell you we do not have the part. No professionals and lies !!!DISASTER!! ВЕТАР ФИРМА СТЕ!!! Со Почит! (Translated by Google) Disaster company, one show in reality is another. Liars !! Disaster company, one price show and then two days show a higher price. Initially they accept the order and then they tell you we don't have the part. No professionals and lies !!! DISASTER !! YOU ARE A WIND COMPANY !!! Sincerely!
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  Здраво Почитуван Оливер , продуктот кој беше посакуван од ваша страна во моментот не беше на залиха и беше по цена од претходен увоз, моментално продуктот е повторно на залиха но со повисока цена поради моменталната состојба на трошоци за транспорт . Во ниту еден случај не ви е побарано уплата или парични средства , ние ве известивме дека во тој момент продуктот не е достапен и во ниту еден случај вие не бевте оштетени.Со почит тимот на Autocentar.mk Hello Dear Oliver, the product that you wanted at the moment was not in stock and was at a price from a previous import, currently the product is in stock again but at a higher price due to the current state of transport costs. In no case were you asked for payment or funds, we informed you that at that time the product was not available and in no case were you damaged. Sincerely, the team of Autocentar.mk
  G
  Оливер
  Оливер
  08 April 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  agim alimetaj
  agim alimetaj
  17 March 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Kiril Dimeski
  Kiril Dimeski
  13 March 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Zlatko Kotevski
  Zlatko Kotevski
  08 March 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Daniel Bojkovski
  Daniel Bojkovski
  08 March 2022
  I am using AutoCentar.MK for the first time. The selection of auto parts seems very good. The website is very user-friendly and easy to navigate. G
  Leonid Markaryan
  Leonid Markaryan
  08 March 2022
  Неколку пати сум нарачувал делови, масла и филтри и до сега немало никаков проблем G
  Daniel Janev
  Daniel Janev
  08 March 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  jakim apostolov
  jakim apostolov
  28 February 2022