Пазарувај со до -10% намаление
Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Семеринг на главчина за сите марки автомобили по најниска цена - онлајн продавница

Семеринг на главчина
Пазарувајте онлајн 24/7

ТОП производители

Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка.
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
Здраво, Ирена вие не сте наш клиент , од кои причини ни ја имате оставено оваа оценка?
G
Irena Dimitrievska
Irena Dimitrievska
16 August 2022
Super usluga i mnogu ljubezni G
Stefan
Stefan
12 August 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Vane Malinov
Vane Malinov
10 August 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Blagojco Mitevski
Blagojco Mitevski
06 August 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
ivanco krsteski
ivanco krsteski
31 July 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Cole Slaveski
Cole Slaveski
30 July 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Vlatko Ilievski
Vlatko Ilievski
27 July 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Dragan Zunoski
Dragan Zunoski
23 July 2022
Car park G
capi3385 mk
capi3385 mk
22 July 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Milco Nikolov
Milco Nikolov
09 July 2022
Уредно нарачан дел на сајт. Контактирани од нивна страна за потврда, нарачката е потврдена со договорен датум за испорака. Согласно тоа, договорен термин во сервис за монтажа на новиот дел. Примен меил со потврда дека нарачката е испратена. По пробивање на рокот, пратен меил од наша страна, на кои не добиваме одговор. Следен ден ги контактираме телефонски и ни кажуваат, делот е потрошен!? Со пробиен рок од цела недела. Остануваме без дел, неколку дена пред да тргнеме на одмор. Поштедете се од стрес и избегнувајте ја фирмава
Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
Здраво Почитуван Кристијан, од името на раководството на Ауто Центар ви се извинуваме за настанатата техничка грешка со вашата нарачка, ќе ве побараме за да ја поправиме оваа ситуација.
G
Kristijan Kirjas
Kristijan Kirjas
08 July 2022
Голем избор на делови, до сега неколку нарачки поминале без проблеми, и секогаш контактираат навремено за потврда G
P P2
P P2
27 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Nebi IdriZi
Nebi IdriZi
24 June 2022
Ogromna blagodarnost do timot na AvtoCentar. Mk, brzi, efikasni i odlicni za sorabotka. Vi blagodaram uste ednas 🙂 (Translated by Google) Huge thanks to the team of AvtoCentar. Mk, fast, efficient and great for collaboration. Thank you once again 🙂 G
Aleksandar Nikolovski
Aleksandar Nikolovski
21 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Sasko Pocev
Sasko Pocev
10 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Zoran Ilievski
Zoran Ilievski
08 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Martin Ristovski
Martin Ristovski
07 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Filip Filipov
Filip Filipov
06 June 2022
This guys are fast like an F-30,I ordered a piece that was imposibile to find in North Macedonia and they brought it in less then 24 hours G
Alex Asavei
Alex Asavei
04 June 2022
Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
Ljupco Naumovski
Ljupco Naumovski
31 May 2022