Пазарувај со до -10% намаление
Часа
 • 0
 • 0
Минути
 • 0
 • 0
Секунди
 • 0
 • 0
Пазарувај со до -10% намаление

Тунинг мрежа - онлајн продавница

Тунинг мрежа
Пазарувајте онлајн 24/7
Филтри0
Сортирање
Продукт: 2
  Филтри2ИсчистиПриложи
  Сортирање
  • Нај-евтини
  • Нај-продавани
  • Нај-скапи
  Приложи

  ТОП производители

  Prevarantiii luge ne plakajte za dzabeeee
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Mr. Naim, you are not our customer and you have never shopped with us, on what basis are you leaving this comment? (Original) Господине Наим вие не сте наш клиент и никогаш немате пазарувано кај нас , по кој основ го оставате овој коментар?
  G
  Naim Ibrahimi
  Naim Ibrahimi
  23 January 2023
  Mnogu jasna i kompletna stranica za site avto delovi na motorni vozila, BRAVO G
  Mile Manasijevski
  Mile Manasijevski
  18 January 2023
  Одлична услуга, беспрекорно функционална веб страна. G
  Ellie
  Ellie
  17 January 2023
  Super se G
  Dejan Jovanov
  Dejan Jovanov
  13 January 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Jeton Rasimi
  Jeton Rasimi
  08 January 2023
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Dragi Todorovski
  Dragi Todorovski
  04 January 2023
  vashata online prodavnica e skoro ista kako AutoDoc vo Germanija . Pozdrav golemo bravo G
  Aleksandar Shambevski
  Aleksandar Shambevski
  03 January 2023
  Retko dobra strana ,slicno na Auto Doc ! G
  Goce MKD
  Goce MKD
  31 December 2022
  Веќе 2 недели чекам да пристигне нарачката. 2 дена по нарачката бев телефонски контактиран за потврда на точниот дел според број на шасија, но сеуште немам добиено потврда дека нарачаните делови се испорачани.
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Dear Gjoko, our operators have contacted you and have checked your order for wipers, but it was canceled by you because you already found them elsewhere and it is not a matter of a period of 2 weeks at all, but of 2 weekend non-working days. Sincerely, the Autocenter team (Original) Почитуван Гјоко , нашите оператори ве имаат контактирано и ви ја имаат проверено нарачката за брисачи но од ваша страна беше откажана од причина деке веќе сте ги нашле од друго место и воопшто не се работи за временски период од 2 седмици туку за 2 викенд неработни денови. Со почит тимот на Аутоцентар
  G
  Gjoko petrov
  Gjoko petrov
  23 December 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  saso Olumchev
  saso Olumchev
  21 December 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Nenad Nikolovski
  Nenad Nikolovski
  16 December 2022
  Каталогот за делови лесно прегледен, филтрите во функција. Дополнителен филтер пожелен -врзан со бр.шасија, како би се избегнало грешка. Доставата ви е голем МИНУС, калкулаторот е за забава. Имено за доставен пакет до адреса со тежина под 1кг , место 90ден, наплатуваат цели 150ден !!! На ? зошто не е 90ден, одговор кај шефот .
  Одговор от Авто делови AutoCentar.MK:
  (Translated by Google) Dear Andon, the price for delivery of the package is 90 denars per kilogram, the rest of the charge is the postage charged by the delivery person for refund. We do not control the delivery prices and they are not within our competence, the courier service is an external service outside our company. With respect, the Auto Center team. (Original) Почитуван Андон, цената за достава на пакетот е 90 денари по килограм остатокот од наплатата е поштарината која ја наплаќа доставувачот за поврат на средствата. Ние не ги контролираме цените на доставата и не се во наша надлежност, куриерската служба е надворешна услуга вон нашата компанија. Со почит тимот на Ауто Центар.
  G
  Andon Л
  Andon Л
  06 December 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  spire popovski
  spire popovski
  28 November 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  sluhist
  sluhist
  24 November 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Aleksandar Niko
  Aleksandar Niko
  24 November 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Tose Atanasov
  Tose Atanasov
  18 November 2022
  Super bravo, odlichen tim! Poz do site! G
  A Google User
  A Google User
  14 November 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Mise Ristovski
  Mise Ristovski
  12 November 2022
  Корисникот нема оставено коментар, има направено само оценка. G
  Zarko Storm
  Zarko Storm
  05 November 2022
  I had a problem with the delivery but it was resolved by the customer service which were polite and helpfull, very happy and would recomend it G
  Daniel Slobodanovski
  Daniel Slobodanovski
  02 November 2022